ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

Ελληνικά

Όσα από τα είδη μας χαρακτηρίζονται ως Κρουασάν, θα πρέπει για το ψήσιμο τους να ακολουθήσουμε
τη παρακάτω διαδικασία:

- Τοποθετούμε τα προϊόντα απευθείας από την κατάψυξη αραιά σε ταψί ελαφρώς επαλειμμένο με λάδι ή βούτυρο
- Περιμένουμε να φουσκώσουν έως ότου διπλασιάσουν τον όγκο τους: είτε τα αφήσουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος είτε τα
βάλουμε στον θερμοθάλαμο (40Ο C ).
- Στο εν τω μεταξύ ρυθμίζουμε τον φούρνο μας (πάνω-κάτω αντιστάσεις με αέρα κατά προτίμηση) στους 180ο C.
- Πριν τα τοποθετήσουμε στον φούρνο τα αλείφουμε με αυγό (κρόκος & ασπράδι μαζί αραιωμένα με λίγο νερό).
- Ψήνουμε για 15 εώς 20 λεπτά (αναλόγως το φούρνο).

Image: