ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

Προϊόντα με Φύλλο Αέρος ( Θεσσαλονίκης)

- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150ο C με 160ο C.
- Στο εν τω μεταξύ αφήνουμε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20 λεπτά.
- Ψήνουμε για 15 λεπτά και κατόπιν γυρίζουμε ανάποδα το προϊόν ώστε να ψηθεί και από
την άλλη μεριά για άλλα 15 λεπτά.
- Αφού το βγάλουμε από τον φούρνο το αφήνουμε μέσα στο ταψί για 10 λεπτά ώστε να
απορροφήσει το βούτυρο που έχει αποδεσμεύσει.

Ελληνικά