ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ( ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ)

Προϊόντα με Φύλλο Χωριάτικο ( Παραδοσιακά)

- Αποψύχουμε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20 λεπτά περίπου.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο σε θερμοκρασία 180ο C με 190ο C.
- Αλείφουμε με σπορέλαιο της αρεσκείας μας κατά προτίμηση απομαργαρινωμένο.
- Εάν πρόκειται για προϊόν σε αλουμινένιο δίσκο (πίττα) το τοποθετούμε μια θέση
ψηλότερα από το πιο χαμηλό σημείο του φούρνου.
- Ψήνουμε το προϊόν για 45 έως 55 λεπτά ( πάνω-κάτω αντιστάσεις χωρίς αέρα).

Ελληνικά