ΚΡΕΠΕΣ

Οδηγίες Παρασκευής για ΚΡΕΠΕΣ :

- Όσο αφορά της άδειες κρέπες της αποψύχουμε καλά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
ώστε να δουλεύονται εύκολα.
- Τοποθετούμε τη γέμιση της αρεσκείας μας στη μία άκρη του φύλλου σε ευθεία γραμμή
και τυλίγουμε προσεχτικά γυρνώντας τις πλαϊνές άκρες προς τη γέμιση έτσι ώστε να δημιουργήσουμε ένα φάκελλο.
- Τις τοποθετούμε σε φούρνο 170ο C για 5 έως 10 λεπτά όσο χρειάζεται για να λιώσει η γέμισή μας.

Για τις έτοιμες γεμισμένες κρέπες προτείνουμε:

- Στις αλμυρές κρέπες μέσα στο αλουμινένιο ταψάκι όπου είναι τοποθετημένες ρίχνουμε
κρέμα γάλακτος και γαρνίρουμε με τριμμένο κεφαλοτύρι.
- Ψήνουμε για 10 έως 15 λεπτά σε φούρνο 170ο C.
- Για τις Κρέπες Σοκολάτας προτείνουμε να τις ψήσουμε για 10 έως 15 λεπτά σε φούρνο 170ο C
και αφού βγουν από τον φούρνο γαρνίρουμε με λιωμένη κουβερτούρα και τριμμένο αμύγδαλο ή καρύδι.

Για τις λεγόμενες << ΕΤΟΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ>> (π.χ. σουφλέ, παστίτσιο, μουσακάς, πίτσες οικογενειακές )
θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας ότι είναι προψυγμένα προϊόντα και χρειάζονται μόνο 10 έως 15 λεπτά
σε δυνατό φούρνο.

Ελληνικά