loader image

Πεϊνιρλί ελαιόλαδο γαλοπούλα-τομάτα

, , ,

010.13

287gr

30

175°C

Στόφα: 30'

Inflamation system: 30'

Χρόνος απόψυξης: 60

Defrosting: 60


8 μήνες απο την παραγωγή του

15

90 κιβώτια

90 pcs

Οδηγίες Χρήσης:

Αποψύχουμε για 60 min σε θερμοκρασία 16°C. Προτείνεται να ψεκάζουμε το προϊόν
με άφθονο νερό. Στοφάρουμε το προϊόν για 30 min σε θερμοκρασία όχι
περισσότερο από 40°C και 70% υγρασία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
180°C για 25-35 min περίπου. Προτείνεται αφού ψηθεί να γίνει επάλειψη
με βούτυρο γάλακτος.

Θες να μάθεις περισσότερα; Ρώτα μας!

Ειδικός συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σου για να λύσει όλες τις απορίες σου!

Ask our experts for more!

A qualified agent will contact you soon in order to answer all your queries!

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

17 Οκτωβρίου, 2022