ΧΡΗΣΕΙΣ ΦΥΛΛΟΥ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ

Χρήσεις Φύλλου Χωριάτικου

Ιδανικό για σπανακόπιτα και για όλες τις αλμυρές πίτες.

Όσον αφορά τα σφολιατάκια, για να μην ανοίξουν κατά το ψήσιμο, προτείνουμε τα εξής:

- Πριν τα κλείσουμε, αλείφουμε με το δάκτυλό μας τις άκρες τους με λίγο νερό.
- Τα πατάμε με το πιρούνι μας καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε στις άκρες σχεδιάκι.
- Μυστικό για σίγουρη επιτυχία αφού τα φτιάξουμε, τα τοποθετούμε για 3 ώρες στο ψυγείο.
- Το ίδιο μυστικό ισχύει και για τα φύλλα σφολιάτας που χρησιμοποιούμε για τις πίτες.

Ελληνικά