Μικρά μυστικά
gr
ΧΡΗΣΕΙΣ ΦΥΛΛΟΥ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ
Χρήσεις Φύλλου Χωριάτικου Ιδανικό για σπανακόπιτα και για όλες τις αλμυρές πίτες. Όσον αφορά τα σφολιατάκια, για να μην ανοίξουν κατά το ψήσιμο, προτείνουμε τα εξής: -...
gr
ΧΡΗΣΕΙΣ ΦΥΛΛΟΥ ΚΡΟΥΣΤΑΣ
Χρήσεις Φύλλου Κρούστας Ιδανικό για γλυκά όπως Γαλακτομπούρεκο, Μπακλαβά καθώς και πίτες ( τυρόπιτα, σπανακόπιτα,...
gr
ΧΡΗΣΕΙΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
ΧΡΗΣΕΙΣ ΦΥΛΛΟΥ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σε οποιαδήποτε πίτα ακόμα και σαν ρολό. Ιδανικό για Μιλφέϊγ αφού το τρυπήσουμε κατά...
gr
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ (ΦΡΕΣΚΑ)
Φύλλο κρούστας, Σφολιάτας, Χωριάτικο, Καταϊφι. Τα προϊόντα αυτά είναι σε κατάσταση έτοιμα να χρησιμοποιηθούν. Σε περίπτωση που θέλουμε να τα διατηρήσουμε πάνω από 3...
gr
ΚΡΕΠΕΣ
Οδηγίες Παρασκευής για ΚΡΕΠΕΣ : - Όσο αφορά της άδειες κρέπες της αποψύχουμε καλά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ώστε να δουλεύονται εύκολα. - Τοποθετούμε τη γέμιση της...
gr
SPRING ROLLS
Οδηγίες Παρασκευής για SPRING ROLLS : - Προθερμαίνουμε σπορέλαιο της αρεσκείας μας σε φριτέζα στην υψηλότερη θερμοκρασία. - Μόλις <Κάψει> το λάδι ρίχνουμε τα...
gr
ΦΥΛΛΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ ( ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ)
Προϊόντα με Φύλλο Χωριάτικο ( Παραδοσιακά) - Αποψύχουμε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20 λεπτά περίπου. - Προθερμαίνουμε το φούρνο σε θερμοκρασία 180ο C με...
gr
ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Προϊόντα με Φύλλο Αέρος ( Θεσσαλονίκης) - Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150ο C με 160ο C. - Στο εν τω μεταξύ αφήνουμε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20...
gr
ΖΥΜΗ ΜΑΓΙΑΣ
Όσα είδη μας είναι φτιαγμένα με Ζύμη Μαγιάς (π.χ. πιτσάκια, πεινιρλάκια) προτείνουμε την παρακάτω διαδικασία: - Tοποθετούμε τα προϊόντα αραιά απευθείας από την κατάψυξη...
gr
ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ
Όσα είδη μας είναι φτιαγμένα με Ζύμη Κουρού προτείνουμε την παρακάτω διαδικασία: - Tοποθετούμε τα προϊόντα αραιά απευθείας από την κατάψυξη σε ταψί επαλειμμένο ελαφρώς...
gr
ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ
Όσα είδη μας είναι φτιαγμένα με Ζύμη Σφολιάτας για το ψήσιμο τους προτείνουμε την παρακάτω διαδικασία: - Αποψύχουμε το προϊόν για 20 έως 30 λεπτά σε θερμοκρασία...
gr
ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ
Όσα από τα είδη μας χαρακτηρίζονται ως Κρουασάν, θα πρέπει για το ψήσιμο τους να ακολουθήσουμε τη παρακάτω διαδικασία: - Τοποθετούμε τα προϊόντα απευθείας από την...