Εμπειρία

Η ιστορία μας: 1970 Ιδρύεται η εταιρεία στην Νέα Σμύρνη Αττικής μαζί με το πρώτο εργαστήριο και κατάστημα της. Η παραγωγική εμπειρία της Δωρικόν επεκτείνεται σε 2 γενεές. Από το 1997 η δεύτερη γενιά μεταφέρει την παραγωγική δραστηριότητα της εταιρείας στον Άλιμο Αττικής, μετονομάζοντας την σε Δωρικόν. Έχοντας ξεκινήσει με την παραγωγή νωπών προϊόντων, συνεχίζοντας στην λιανική πώληση και επεκτείνοντας σήμερα στην παραγωγή κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης, έχουμε την εμπειρία να μπούμε στην ψυχολογία του πελάτη μας σε κάθε τομέα.

Καινοτομία

Η εμπειρία είναι η βάση, η διαρκής αναζήτηση του καινούριου όμως, είναι η εξέλιξη. Για να εξελιχθεί κανείς χρειάζεται να αναζητά διαρκώς νέες ιδέες που απαντούν άμεσα στις ανάγκες της αγοράς. Στην Δωρικόν, επενδύουμε στην καινοτομία, γι’ αυτό και απαντούμε πρώτοι με δημιουργικές προϊοντικές προτάσεις, οι οποίες έχουν να κάνουν με σωστό συνδυασμό προϊόντων και Ά υλών. Παράγουμε καινοτόμα προϊόντα για κάθε καταναλωτική απαίτηση, που ποικίλουν ανάλογα με τις απαιτήσεις της αγοράς.

Αξιοπιστία

Γνωρίζουμε τη σπουδαιότητα του να παρέχουμε αξιοπιστία και εμπιστοσύνη στην αγορά γι’ αυτό επενδύουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας μέσα από την εξυπηρέτηση του πελάτη, το τεχνικό προσωπικό, την διανομή προϊόντων, έως και τους προμηθευτές μας. Η πίστη στο προϊόν και η διατήρηση σταθερά της ποιότητας του είναι το Α και το Ω για εμάς.