loader image

Traditional Peinirli with gouda & bakon

, ,

010

260gr

25-35'

180°C

Στόφα: 30'

Inflamation system: 30'

Χρόνος απόψυξης: 60

Defrosting: 60


8 months after production

30

72 κιβώτια

72 pcs

Οδηγίες Χρήσης:

Ξεπαγώστε για 60 λεπτά στους 16 ° C. Συνιστάται να ψεκάσετε το προϊόν με άφθονο νερό. Αφήστε το προϊόν στο διορθωτικό για 30 λεπτά σε θερμοκρασία όχι μεγαλύτερη από 40 ° C και υγρασία 70%. Bήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για 25-35 λεπτά. Συνιστάται να γυαλίζετε το προϊόν με γάλα βουτύρου μόλις τελειώσει ο χρόνος ψησίματος.

Θες να μάθεις περισσότερα; Ρώτα μας!

Ειδικός συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σου για να λύσει όλες τις απορίες σου!

Ask our experts for more!

A qualified agent will contact you soon in order to answer all your queries!

Skills

Posted on

September 9, 2021