Χρήσεις Φύλλου Χωριάτικου
Ιδανικό για σπανακόπιτα και για όλες τις αλμυρές πίτες.
Όσον αφορά τα σφολιατάκια, για να μην ανοίξουν κατά το ψήσιμο, προτείνουμε τα εξής:
– Πριν τα κλείσουμε, αλείφουμε με το δάκτυλό μας τις άκρες τους με λίγο νερό.
– Τα πατάμε με το πιρούνι μας καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε στις άκρες σχεδιάκι.
– Μυστικό για σίγουρη επιτυχία αφού τα φτιάξουμε, τα τοποθετούμε για 3 ώρες στο ψυγείο.
– Το ίδιο μυστικό ισχύει και για τα φύλλα σφολιάτας που χρησιμοποιούμε για τις πίτες.