loader image

ΧΡΗΣΕΙΣ ΦΥΛΛΟΥ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟΥ

15 Ιούλ 2020

Χρήσεις Φύλλου Χωριάτικου

Ιδανικό για σπανακόπιτα και για όλες τις αλμυρές πίτες.

Όσον αφορά τα σφολιατάκια, για να μην ανοίξουν κατά το ψήσιμο, προτείνουμε τα εξής:

– Πριν τα κλείσουμε, αλείφουμε με το δάκτυλό μας τις άκρες τους με λίγο νερό.
– Τα πατάμε με το πιρούνι μας καταφέρνοντας να δημιουργήσουμε στις άκρες σχεδιάκι.
– Μυστικό για σίγουρη επιτυχία αφού τα φτιάξουμε, τα τοποθετούμε για 3 ώρες στο ψυγείο.
– Το ίδιο μυστικό ισχύει και για τα φύλλα σφολιάτας που χρησιμοποιούμε για τις πίτες.