loader image

ΦΥΛΛΟ ΑΕΡΟΣ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)

15 Ιούλ 2020

Προϊόντα με Φύλλο Αέρος ( Θεσσαλονίκης)

– Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 150ο C με 160ο C.
– Στο εν τω μεταξύ αφήνουμε το προϊόν σε θερμοκρασία περιβάλλοντος για 20 λεπτά.
– Ψήνουμε για 15 λεπτά και κατόπιν γυρίζουμε ανάποδα το προϊόν ώστε να ψηθεί και από
την άλλη μεριά για άλλα 15 λεπτά.
– Αφού το βγάλουμε από τον φούρνο το αφήνουμε μέσα στο ταψί για 10 λεπτά ώστε να
απορροφήσει το βούτυρο που έχει αποδεσμεύσει.