loader image

ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

15 Ιούλ 2020

Όσα από τα είδη μας χαρακτηρίζονται ως Κρουασάν, θα πρέπει για το ψήσιμο τους να ακολουθήσουμε
τη παρακάτω διαδικασία:

– Τοποθετούμε τα προϊόντα απευθείας από την κατάψυξη αραιά σε ταψί ελαφρώς επαλειμμένο με λάδι ή βούτυρο
– Περιμένουμε να φουσκώσουν έως ότου διπλασιάσουν τον όγκο τους: είτε τα αφήσουμε σε θερμοκρασία περιβάλλοντος είτε τα
βάλουμε στον θερμοθάλαμο (40Ο C ).
– Στο εν τω μεταξύ ρυθμίζουμε τον φούρνο μας (πάνω-κάτω αντιστάσεις με αέρα κατά προτίμηση) στους 180ο C.
– Πριν τα τοποθετήσουμε στον φούρνο τα αλείφουμε με αυγό (κρόκος & ασπράδι μαζί αραιωμένα με λίγο νερό).
– Ψήνουμε για 15 εώς 20 λεπτά (αναλόγως το φούρνο).