loader image

Κρουασάν γίγας

, ,

014

0.131gr

25' - 30'

180°C

60'


8 Μήνες από τη παραγωγή του

131 gr.

132 κιβώτια

132 pcs

Οδηγίες Χρήσης:

Αποψύχουµε για 60 min σε θερµοκρασία 16°C και ψεκάζουµε το προϊόν µε νερό. Στοφάρουµε το προϊόν για 45 min σε θερµοκρασία όχι περισσότερο από 40°C και 75% υγρασία. Επάλειψη µε αυγό πλήρες 50/50 αραιωµένο µε νερό και λίγο αλάτι ή γάλα χωρίς αραίωση. Ψήνουµε σε προθερµασµένο φούρνο 180°C για 25-30 min περίπου.

Θες να μάθεις περισσότερα; Ρώτα μας!

Ειδικός συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σου για να λύσει όλες τις απορίες σου!

Ask our experts for more!

A qualified agent will contact you soon in order to answer all your queries!

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

6 Αυγούστου, 2020