Οδηγίες Χρήσης:
Αποψύχουμε για 20 min σε θερμοκρασία 16°C. Στοφάρουμε το προϊόν για 30 min σε θερμοκρασία 40°C και 75% υγρασία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 170°C για 25-30 min περίπου.
365
90gr
25-30'
170°C
Στόφα: 60'
Inflamation system: 60'
Χρόνος απόψυξης: 20'
Defrosting: 20'
8 Μήνες από τη παραγωγή του
5.5κιλά
84 κιβώτια
84 pcs
Αποψύχουμε για 20 min σε θερμοκρασία 16°C. Στοφάρουμε το προϊόν για 30 min σε θερμοκρασία 40°C και 75% υγρασία. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 170°C για 25-30 min περίπου.
Ειδικός συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σου για να λύσει όλες τις απορίες σου!
A qualified agent will contact you soon in order to answer all your queries!
Πρόσφατα σχόλια