loader image

Μηλοπιτάκι διχτάκι

, ,

144

35gr

30'

180°C

Στόφα: 45'

Inflamation system: 45'

Χρόνος απόψυξης: 30

Defrosting: 30


8 Μήνες από τη παραγωγή του

4 κιλά

120 κιβώτια

120 pcs

Οδηγίες Χρήσης:

Αποψύχουμε για 30 min σε θερμοκρασία 16°C και ψεκάζουμε το προϊόν με νερό.
Στοφάρουμε το προϊόν για 45 min σε θερμοκρασία όχι περισσότερο από 40°C
και 75% υγρασία. Επάλειψη με αυγό πλήρες 50/50 αραιωμένο με νερό και λίγο αλάτι
ή γάλα χωρίς αραίωση. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180°C για 25-30
min περίπου.

Θες να μάθεις περισσότερα; Ρώτα μας!

Ειδικός συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σου για να λύσει όλες τις απορίες σου!

Ask our experts for more!

A qualified agent will contact you soon in order to answer all your queries!

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

6 Αυγούστου, 2020