loader image

Σπανακοτυρόπιτα Γιαννιώτικη στρογγ. ταψί

, ,

487

1.600gr

30' - 40'

170°C

Στόφα: 0'

Χρόνος απόψυξης: 0'


8 Μήνες από τη παραγωγή του

5 πίτες/κιβώτιο (7 τεμάχια ανά πίτα)

48 κιβώτια

48 pcs

Οδηγίες Χρήσης:

Ψήνουμε απευθείας από κατάψυξη σε προθερμασμένο φούρνο στους 170°C για 30-40 min. Προτείνεται αφού ψηθεί να γίνει επάλειψη με φυτικό έλαιο επιλογής.

Θες να μάθεις περισσότερα; Ρώτα μας!

Ειδικός συνεργάτης θα επικοινωνήσει μαζί σου για να λύσει όλες τις απορίες σου!

Ask our experts for more!

A qualified agent will contact you soon in order to answer all your queries!

Δεξιότητες

Αναρτήθηκε στις

6 Νοεμβρίου, 2020