Όσα είδη μας είναι φτιαγμένα με Ζύμη Σφολιάτας για το ψήσιμο τους προτείνουμε
την παρακάτω διαδικασία:
– Αποψύχουμε το προϊόν για 20 έως 30 λεπτά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Εάν υπάρχει περιθώριο χρόνου προτείνουμε την τοποθέτηση των προϊόντων σφολιάτας στη συντήρηση,
από το προηγούμενο βράδυ μέσα στη συσκευασία τους.
– Προθερμαίνουμε το φούρνο ( πάνω- κάτω αντιστάσεις) στους 180ο C.
– Τοποθετούμε τα προϊόντα σε ταψί ελαφρώς επαλειμμένο με βούτυρο ή λάδι.
– Αλείφουμε κατόπιν με αυγό ( ασπράδι & κρόκος μαζί αραιωμένο με λίγο νερό).
– Ψήνουμε στους 180ο C για 20 έως 30 λεπτά ( αναλόγως το φούρνο).