loader image

Μικρά μυστικά

Σύντομα κοντά σας

gr

ΚΡΕΠΕΣ

Οδηγίες Παρασκευής για ΚΡΕΠΕΣ : - Όσο αφορά της άδειες κρέπες της αποψύχουμε καλά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος ώστε να δουλεύονται εύκολα. - Τοποθετούμε τη γέμιση της...

Διαβάστε Περισσότερα

gr

SPRING ROLLS

Οδηγίες Παρασκευής για SPRING ROLLS : - Προθερμαίνουμε σπορέλαιο της αρεσκείας μας σε φριτέζα στην υψηλότερη θερμοκρασία. - Μόλις <Κάψει> το λάδι ρίχνουμε τα...

Διαβάστε Περισσότερα

gr

ΖΥΜΗ ΜΑΓΙΑΣ

Όσα είδη μας είναι φτιαγμένα με Ζύμη Μαγιάς (π.χ. πιτσάκια, πεινιρλάκια) προτείνουμε την παρακάτω διαδικασία: - Tοποθετούμε τα προϊόντα αραιά απευθείας από την κατάψυξη...

Διαβάστε Περισσότερα

gr

ΖΥΜΗ ΚΟΥΡΟΥ

Όσα είδη μας είναι φτιαγμένα με Ζύμη Κουρού προτείνουμε την παρακάτω διαδικασία: - Tοποθετούμε τα προϊόντα αραιά απευθείας από την κατάψυξη σε ταψί επαλειμμένο ελαφρώς...

Διαβάστε Περισσότερα

gr

ΖΥΜΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ

Όσα είδη μας είναι φτιαγμένα με Ζύμη Σφολιάτας για το ψήσιμο τους προτείνουμε την παρακάτω διαδικασία: - Αποψύχουμε το προϊόν για 20 έως 30 λεπτά σε θερμοκρασία...

Διαβάστε Περισσότερα

gr

ΖΥΜΗ ΚΡΟΥΑΣΑΝ

Όσα από τα είδη μας χαρακτηρίζονται ως Κρουασάν, θα πρέπει για το ψήσιμο τους να ακολουθήσουμε τη παρακάτω διαδικασία: - Τοποθετούμε τα προϊόντα απευθείας από την...

Διαβάστε Περισσότερα